Vapun 2000 odotus

Ajankohta: 29.4.2000
Kirjoittaja: Mikko

Hmm... Pakko oli tehdä jotain jo ennen vappua, joten ajateltiin viettää aikaa keskenämme. Mika ja Ana tulivat mun kämpälle joskus kuuden aikoihin, kun ei kuitenkaan meistä lähtis niin paljon melua. Katottiin siis telkkarii ja juteltiin, piti "Avara luonto" katsoa, mutta sillon oli joku muu ohjelma samaan aikaan. Kateltiin "haluatko miljonääriksi?", jossa oli yllättävän vaikeita kysymyksiä, sitten oli "huuliveikkojen paluu", joka taas yllätti huonoudellaan. "Stiller" oli taas hyvä, kuten aina, "Uutisvuotodon" jälkeen lähdettiin kaupungille.

Matkalla löysin sattumalta taskusta 20mk. Palaveriin mentiin tietysti, siellä heitettiin läppää ja suunniteltiin vappua. Kestikin käväisi, kun oli tullut jostain judo-leiriltä. Jopekin oli jo siinä vaiheessa siellä. Artsi olikin jo paikalla kuskina ja heitettiin läppää. Kun jää oli sulanut, lähdettiin grillille.

Artsin kyydillä mentiin ja grillin jälkeen ajeltiin ympäriinsä ja kuunneltiin poppia. Siis Jope Ruonansuuta. "Pulukkisen Jorma on mahtava mies, se on käynynnä vaikka missä. On kiertänyt ympäri suomenmaan, käyny Lahessa ku Helesingissä." "...Rento kuin rautakanki..." Aivan mahtavan hyvää poppii! "Kuka on vienyt minun vappukiljut?" tai "Haluatko ampua juontajan?"

Siinä pari tuntii ajeltiin ja popitettiin. Sit Artsi heitti kaikki kotiin siinä kahden aikoihin. Ihan hyvä reissu, Jope Ruonansuu pelasti illan.

Takaisin tarinoihin