Vappu 2000

Ajankohta: 30.4.2000
Kirjoittaja: Mikko

Siinä kolmen aikaan tuli Joni ja Miikka kämpälle ja siinä kateltiin telkkarii ja pikkuhiljaa jo juomatkin alotettiin ja siinä syötiin. Sit muutaman pullon jälkeen lähettiin pois ja Ana ja Artsi jo odottelivatkin ulkopuolella. Lähettiin kävelemään kohti Iso-Etua.

Iso-Edulla minä kävin Aikalisästä ostamassa pari siiderii lisää ja sit lähettiin kävelemään kohti Suvantosiltaa. Matkalla Artsi taas alko räyhäämään, oikeestaan koko matkan räyhäs. Sit päästiin jo sillalle ja käveltiin raput alas ja siihen eläinlääkärin-ympäristöviraston takaoven edessä olevalle "lastauslaiturille". Siellä olikin jo penkki valmiina ja me tottakai siinä alotettiin jo ihan kunnolla. Mikakin tuli paikalle siinä. Mulla oli Nalle Puh -ilmapalloja ja niitä puhalleltiin ja lähetettiin menemään. Otettiin kisat siinä, kenen pallo lentää kauimas nopeiten. Noh, keteltiin pallojen menoa aikamme, mutta sit viina veti enemmän puoleensa ja menetimme innostuksen palloihin. Kunnes yht'äkkiä pallot alkoi räjähtelemään. "Räyhä-henkiä!" Ihan ilman mitään syytä pallot puhkeilivat. Sit Jonilla oli semmonen Italialainen kuohuviinipullo, jonka korkin se ampu siitä sitten. Hyi, helvetti miten pahaa se oli. Ana tykkäs siitä, kun oli kokemuksia Avengers-viinistä.

Sit minä keksin, mihin me voitais käyttää tyhjiä pulloja. Heitettiin se kuohuviinin korkki vielä kauemmas ja piti saada pullo lentämään mahdollisimman lähelle sitä, eli petanqueta. No, Miikka hajotti oman pullonsa, joten joutui siivoomaan jälkensä ja hävis samalla siltä osin pelin. Me heiteltiin siinä pulloja ja oli kiire juoda, että sais jo uuden heittää. Artsi jäi vähän jälkeen juomiensa kanssa. Minä voitin ekan erän Golden Capilla. Mika lähti jossain tässä välissä pois, luuseri.

Ekan erän keskeytti pullojenkerääjä, kun meni kesken pelin hakemaan niitä pulloja kassiinsa pelikentältä. Siinä pari erää vielä pelattiin. Sit yhdessä vaiheessa joku äijä tuli siihen juttelemaan meidän kans körssi suussa. Siinä paskoo jauhettiin meijereistä ja pajoista ja koirista. Sit sillä tuli kyyti.

Siinä juotiin ja Ana kaatu jossain vaiheessa ja oli ihan vitun nolo siitä. Omalla syljellään pesi sen takin, minun sylki ei kelvannut. Kävi sit kädet pesemässä, ja vesi oli kuulemma aivan saatanan kylmää. Minä kävin siinä ympäristökeskuksen ovella kusella ja huomasin oviluukun, no siihen tietysti tungin pari sixpacki-kuorta ja harjan. Siinä sit Artsin kanssa kirmattiin kohti rantaa ja huomattiin semmonen viemäriluukku. No eikös me se nostettu siitä sit miten jaksettiin. Anakin ryntäs kattomaan, että mikä se siellä, no ei mikään. Takasin oltiin tulossa kannelta, niin huomattiin kaks tyttöö istumassa niillä portailla, joilta pääsee sinne alas. Ne olivat kattomassa, mitä me tehtiin, koko ajan olivat siinä olleet. Sit me huudeltiin niille ja ihmeteltiin, että miks te meitä kattelette ja että eikö oo parempaa tekemistä. Ei kuulemma. Olivat muistaakseni toka luokalta, Niinivaaran lukiosta ja pitkällä matikalla. No ei sen kummempaa.

Wassuppia huudettiin sit ihan perkeleesti yhdessä välissä. Siinä sit menin leukoja vetämään jollain matonkuivaus-telineellä. 12 meni ja haastoin Artsin ja Anan kisoille. Perkeleen Artsi veti 15 ja Ana yhden, Ha! (Minähän en mitään leukoja vetänyt, Artsikin todistaa --Ana) Kävin sit kädet pesemässä ja oli ihan SAATANAN kylmää se vesi! Ja sit Artsin kanssa kirmailtiin vielä lisää, niin kädet olivat aivan kohmeessa.

Jonin kanssa Ernolle soiteltiin ja se käski, ettei saada ottaa mitään piriä vahvempaa. Haha! Kysyttiin siltä, mikä se on se MSX:n pelin nimi, mitä me joskus hulluna mätettiin. Minä soitin kotipuhelimeen ja Joni samaan aikaan kännykkään ja se puhu molempiin samaan aikaan. Jees. Mutta ei se peli tullut mieleen. Toisen kerran Joni soitti myöhemmin, niin oli erno just vessassa. Ei saanut kuulemma enää soittaa. Joni oli kokoajan kaatamassa sitä kuohuviiniään pois, mutta me Anan kanssa luvattiin, että kyllä joku puli sen ostaa.

Miikka kutsu Tommin ja Maken paikalle ja siinä sit juteltiin joku aika mutta sit ne häipyivät, kun Artsi alko taas räyhäämään. Tällä kertaa se kaato semmosen metrin korkuisen tuhkakuppi-systeemin ja hyppi sen päällä. Kanto vielä semmosen tiesulku-palkin jonnekin. No, Miikka kanto sen takasin myöhemmin. Minä siinä nostin sen tuhkakupin pystyyn ja nousin sen päälle yhdellä jalalla seisomaan ja melkein halkasin pääni siinä kun kaaduin. huh.

Sit Lippe tuli paikalle, en muista tuliko muita, tais Mika tulla. Ana oli kokoajan jo tässä vaiheessa lähdössä pois. Niinpä lähdimme. Siltaa pitkin lähettiin menemään. Siinä eka vastaantulija oli semmonen 16-vuotias jätkä pyörällä ja minä sinne möin sitä kuohuviiniä kahdella markalla, mutta sillä ei ollut yhtään rahaa, näytti oikein lompakkoa. Vähän ajan päästä se tuli taas takasin ja anto mulle kaks markkaa käteen, oli käynyt kavereilta lainaamassa rahaa. Lippe möi mulle parilla markalla tai ilmasiks puol litraa Karhuu, en muista. Käveltiin siinä puiston läpi ja huomattiin karuselli siinä, semmonen mihin saa polkee lisää vauhtii niillä hevosilla. Ihan VITUN kovaa mentiin, kun Artsi vielä vauhditti. Ei siinä kyydissä tainnut olla kuin minä, Lippe ja Joni. Ana oli jo aika hiljasena, halus Palaveriin mennä. Ei vielä, vielä toisen puiston kautta lähettiin kiertämään. Siellä sit oli joku yläasteelta "tuttu" tyyppi, jolle sain myytyä sen Karhun vitosella. Kolme markkaa voittoo!

Sit mentiin Palaveriin, mutta ei Joni ja Miikka päässeet sisälle, Jonilla oli reppu, aurinkolasit ja serpentiinit. No, me mentiin ja sinne istuskelemaan pöytään. Ana oli jo aika ihmeissään meiningistä.

Pakko oli sit lähtee syömään. Joku saatto siinä liittyä meidän seuraan, mutten pysty millään palauttamaan mieleen, josko näin kävi. Poikettiin siitä Sokoksen takaa ja MINUN muistin mukaan kiivettiin jonkun aidan yli, mutta se saattaa olla vain hallusinaatio/muistivirhe. Mentiin syömään City-grillille. Otin jätti-hampurilaisen tupla-tripla kurkkusalaatilla. ja vielä Artsin kurkkusalaatit päälle. Aaah! Sitpä me taidettiinkin lähtee Kerubiin, reittiä en kyllä muista lainkaan. Mentiin johonkin nurkkaan istumaan. Ana sai ilmasiks kahvii siinä, perkele!

Kaverit häipyvät jonnekin kun minä löysin juttuseuraks vanhan yläaste kaverin, Matin, jonka kanssa siinä juteltiin ja se oli muuttunut aika paljon. Meidän mielipiteet siinä vähän erosivat ja sit se lähti ostamaan olutta ja jäi sille tielleen. hehe. Sit menin lavalle ja perkele, siellä oli kaikki kaverit istumassa lavan takana, Artsi, Mika, Lippe ja Heikki. Tais siinä olla Masa ja Anne, Sointu, Mari. Siinä oli henkeviä keskusteluja homoudesta ja Masa "paljasti" olevansa bi, mutta Lippe kerto, että se sanoo vaan olevansa, että sais enemmän naisia! Haha, vähän me Lipen kanssa naurettiin sille.

Sit mentiin Artsin kans ulos, kun Joni soitti ja mentiin Jonin ja Miikan kanssa syömään Dollyyn. Ana oli jo kuulemma lähtenyt 11.40, mikä lie ollut syynä :) Sit Jonin kans vielä Ernolle soitettiin ja udeltiin sitä pelin nimee. Just kun se meni kattomaan, niin Jonille se välähti silmien eteen: SKY JAGUAR! Vähän me huudettiin sitä. Noh, Artsi, Miikka ja Joni lähtivät mun kämpälle jo nukkumaan sit. Minä vielä Kerubiin menin. Siellä oli sit Freestyler ja TOTTAKAI menin tanssimaan sitä, heitin siinä yleisön edessä puolvoltinkin, mutta siihen metallilattialle suoraan selälleni, Hahaa! Sit me lähettiin jatkoille Heikin kämpälle, Minä, Lippe, Mika, Heikki, Masa ja Kuski. Niiden eukkojenkin piti tulla, mutta taisivat eksyy. Mentiin sinne Kuskin Ladalla ja jatkot kestivät ehkä 10 min kun puhuttiin jotain paskkoo!

Sit kämpälle pääsin joskus neljän aikaan, niin vitutti siellä, kun kaikki jo nukkuivat. Siihen sammuin ensin Artsin jalkapäähän, mutta heräsin, tungin seinäkellon sen sohvatyynyn alle, kun sen nakutus vitutti niin. Sit uhkasin Jonille, että lähen vittuun. Oikein innostuin lähtemään vittuun ja otin Artsin silmälasit päähän, hörppäsin vielä Jonin rommi-kolaa ja lähdin taas ulos. Kävelin siinä ehkä puol tuntii ja tulin takasin kämpälle siinä viiden aikaan ja rupesin nukkumaan. Aamulla sit porukalla katottiin futis-tarinat ja Uuno Epsanjassa.

Takaisin tarinoihin