South Park -ilta

Ajankohta: 21.5.2000
Kirjoittaja: Mikko

Oli suhteellisen hyvä kevätpäivä. Porukat olin ajanut ukkilaan ja tarkoituksenamme oli katella South Parkkeja illalla ja viettää hyvää aikaa. Artsi tuli siinä puoli yhden aikoihin kaiuttimiensa ja tietokoneensa kanssa, jossa DVD-asema, mukana oli myös DVD-levyjä. Minä olin saanut lainaan dataprojektorin, jolla niitä South Parkkeja heitettäis kankaalle.

Ana, Kesti, Laitinen ja Lippe tulivat jonkun tyypin kyydissä, joka oli lainannut Keson autoo. Auto oli reilusti takapainoinen, johtuen kaikesta *köh*köh*viihde-elektroniikasta*köh* takakontissa. Kaverit tulivat ja viihde-elektroniikka pistettiin jääkaappiin ja hankeen. Kesti ja Ana toivat tupaantuliaisena Mummon muusi -paketin, Haha! Heti alotettiin einesten nauttiminen keittiön pöydän ääressä ja poppi pistettiin soimaan Artsin kajareista. Kuunneltiin esim. Sepi Kumpulaisen "kännissä on kiva olla". Huomasimme, että oli vielä liian valoisaa katella mitään järkevämpää, joten katsoimme mun koneelta videopätkiä. Niiden joukossa oli mukana muun muassa Superfriends. WASSUUUP?!, YO! WHERE'S DUKIE?. Näitä sanontoja tulisimme vielä käyttämään useaan eri otteeseen.

Siirryimme yläkertaan kun musiikki kuitenkin kuului sinne asti. Siellä juteltiin ja pelattiin bilistä, Kävimme myös siinä parvekkeella ihailemassa. Sit tuli idea, että odotellessamme voitais käydä mökillä kattelemassa ymppäristöä. Lähdettiin kävelemään Kessun(meidän koira) kanssa kohti rantaa. Rannalla oltiin jonkun aikaa siinä mökin kuistilla kunnes Kessu karkas saareen ja minä jouduin hakemaan sen pois sieltä huolimatta märästä maasta.

Palasimme kotiin ja siirryimme jälleen yläkertaan kun Lippe ja Artsi halusivat pelata Stiga-jäkistä. Siinäpähän pelasivat kun puuttui yks pelaaja ja tangot vääntyneet. Voittaja ei nyt tule mieleen.

Siinä seurusteltiin ja Mika joi drinkkejä hintti-lasista. Sitten alkoikin olla jo tarpeeksi pimeää katsoa jotain kunnollista koneelta. Siinä kateltiin kolmannen ja neljännen tuotantokauden jaksoja ja siinä välissä käytiin saunassa, paitsi Lippe, jolla oli kuumetta ollut aamulla. Saunottiin ja käytiin ulkona välillä vilvottelemassa vaikka Ana ei siitä tykännytkään keuhkokuumeen pelossa. Lopussa Artsi innosti taas iskemään löylyy ihan kunnolla ja minä otin haasteen vastaan kun Ana ja Kesti jo lähtivät pois. Siinä taisi vesi loppua ja sitten jouduimme poistumaan.

Sitten lähdimme käymään lintutornilla. Siinä Saarilan paikkeilla oltiin menossa, niin huomasin sen liiketunnistimen ja hihkaisin, että: "Hei, toi on mun isän asentama!" Ja samassa "FLASH!" kaikki ulkovalot syttyivät palamaan. Ja me häivyttiin paikalta ja mentiin sinne lintutrornille ja kiivettiin ylös. Siellä sitten kateltiin olemattomia lintuja ja taivastelimme. Vieraskirjaankin kirjoitettiin tämmöstä: "The Kulma kunnioitti lintutornia läsnäolollaan. Kimble, Rotta ja ESKOKALA666 nähtiin kärpäset niskassa, vaikka itse Sauri ei uskonut moista. Jupiter okkultoi ja Venus sekä Ur-Anus konjunktiossa. "Timmyy!" Japelle terveissii! Ukot kaatu Metsontiellä ja 15 min nauroivat maassa. Jepjep, mutta Niinistön Salen omaisuutta on tämäkin lintutorni."

Kotona sitten syötiin Artsin nakkeja ja Anan ranskalaisia. Sitten innostuttiin pelaamaan lautapeliä, nimittäin Pictionaryä. Minä, Kesti ja Laitinen versus Ana, Artsi ja Lippe. jälkimmäinen joukkue voitti, koska Artsi oli kuningas piirtämään selviä kuvia ja Mika ei taas lainkaan. Sitäpaitsi me pelattiin se väärin. "kaikki piirtävät" -ruudussa jutut meni ihan väärin. Olevinaan säännöt luettiin, mutta eipä tajuttu, että silloin molemmista joukkueista joku piirtää. nooh, minä muuten siinä samalla tein itelleni Hot Shotin, yksi desi Galliaanoo ja sit kahvii ja kermavaahtoo. Loput kermavaahdot nää muut käyttivät Pringlessien kanssa dippinä. Katsottiin Artsin koneelta sitten kaks seuraavaa Futuramaa. Ja kun kerran Artsilla oli siinä DVD-asema, niin valittiin katsottavaksi Taxi-leffa. Olipas tuhannen huono leffa, paitsi Anan mielestä, joka väitti sen olevan muuta kuin Hollywood-kamaa.

Sitten leffan loputtua Kesti tais mennä nukkumaan. Me muut katseltiin vielä pari South Parkia. Sit siinä puoli kuuden aikaan taidettiin mennä nukkumaan.

Aamulla ylös 11-12 aikoihin mutta krapulaa ei ollut, paitsi pieni päänsärky. Mitäs me aamulla enää, istuttiin ja juteltiin paitsi Artsi, joka nukkui johonkin yhteen saakka. Kavereiden kyyti ei tullut ihan ajallaan, vaan porukat ehätti kotiin ennen niiden lähtöä.

Takaisin tarinoihin