Mökkikeikka Paiholassa

Ajankohta: 16.6.2000
Kirjoittaja: Ana

Hylkäsimme jo alkukesästä suunnitelmat lähteä Provinssirockiin, sillä kunnon reissu Seinäjoelle olisi tiennyt järjetöntä rahanmenoa, eivätkä Provinssin tämänvuotiset esiintyjätkään olleet oikein mieluisia meille. Jonkinlaista hauskanpitoa päätimme kuitenkin järjestää tuona viikonloppuna, ja Keso tiesikin oikein hyvän vuokramökin Paiholassa (niille, jotka eivät sitä tiedä, kerrottakoon, että Paihola on paremmin tunnettu siellä sijaitsevasta mielisairaalasta). Matka Paiholaan on lyhyt (muutama kymmenen kilometriä Joensuusta) ja vuokrahinnat olivat kohtuullisia, joten varasimme mökin perjantaiksi ja lauantaiksi.

Armoton reissuhan siitä tuli, kaikkea hullua tapahtui. Koko illasta oli todella pitkä juttu kirjoittuna, mutta onnistuinpa sitten kaikessa kädettömyydessäni tuhoamaan sen sivujen päivityksen yhteydessä. Onneksi voit silti ihastella loistavaa kuvakollaashia. Reissulta on myös videokuvaa, ehkä sekin jossain vaiheessa saadaan kehiin...

Leppoisia iltapäivän tunnelmia. Joni taituroi pulloa auki kännykällään.

Ennen iltaa piti vielä käydä täydennystä kyläkaupasta. Metsän poikina Joni, Mika ja Ana.

Kauppareissulla tuli vastaan paikallinen alkuasukas, josta Mikko onnistui nappaamaan kuvan, ennenkuin asukas pääsi hyppämään hyperavaruuteen.

Kauppareissulta on palattu onnistuneesti. Mikko, Ana ja Joni tuulettavat helpottuneina.

Jonissa on selvää paparazzin ainesta.

Kestin piti ladata pattereita, ennenkuin ilta pääsi kunnolla käynnistymään.

Grilliherkkuja kyttäävät kieli pitkällä Ana, Joni, Mika, Päivi ja Keso.

Joni joogaa ennen saunaa.

Makkonenhan se siinä.

Kestiä hymyilyttää, liekö etualalla olevilla objekteilla mitään osuutta asiaan?

Ostaisitko sinä henkivakuutuksen tältä tyypiltä? No Anahan se on.

Nythän meno on vallan hurjaa! Etualalla Kestin kameralaukku, jonka sisältämällä videokameralla saatiin aika rankkaa footagea! Keskellä Immonen ja aveccinsa.

Yön jälkeen tulee yleensä aamu. Onpas pirteää porukkaa. Virkistävää juomaa juomassa Hämäläinen, illan yllättäjä ja tunnelman nostattaja.


Takaisin tarinoihin