Pääsiäis-Katherinki

Ajankohta: 21.4.2001
Kirjoittaja: Mikko

Pääsiäisloma oli jopa viikon pituinen TTKK:llakin, joten Mikan kanssa oltiin Joensuuhun päin menossa. Ja tottakai sitten piti saada The Kulma kokoon. Pääsiäis-Katherinkiä suunniteltiin boordilla jo paria viikkoa ennen ja selvisi, että Keson luona aloteltaisiin. Myös Joni olisi tulossa haistelemaan The Kulma -meininkiä pitkästä aikaa.

Eli Joensuusta ponkaisimme Jonin kanssa Sarin ja Hämäläisen kyytiin ja vieläpä sinne änkesi Laitinenkin, kun etupenkki oli jo valmiiksi varattu, oli klaustrofobinen tunnelma valmis. Kestissä meitä odottelikin sitten jo Ana ja Isäntä, Isäntä olisi tänään selvinpäin kuskina, mikä tietysti vähän laimentaisi menoa, mutta saataisiinpa ainakin ilmainen kyyti kaupunkiin :)

Siinä kotvan maisteltuamme eväitä ja telkkaria katseltuamme kello lähestyi kymmentä, joten oli aika lähteä alottelun jatkoille Noljakan Kirkontielle, eli Anan opiskelijaluukkuun. Myös tämä matka oli suhteellisen ahdas, kuten ehkä alhaalta löytyvistä kuvista voidaan päätellä. Kesti parkkeerasi auton tyylikkästi kolmeen ruutuun ja hipsimme kolmanteen kerrokseen. Anan kämppikset eivät olleet paikalla, joten häiriötekiöitä ei ollut. Kuuntelimme musaa ja keskustelimme henkeviä kunnes Kesti tahtoi jo nukkumaan, eli oli aika lähteä. Lähtiessämme, muistimme vielä jättää terveiset Anan kämppiksille.

Keso jätti meidät La Barren eteen ja hurautti matkoihinsa. Sisälle pääsin reppu selässä kun lupasin olla juomatta omia juomia. Heti sisään päästyämme paikallistimme Trivial Pursuit -automaatin ja koska emme saaneet tänään nauttia sen lautapeliversiosta, päätimme keventää kukkarojamme ja pelata muutaman pelin. Pelisessio venyikin, sillä rahaa tuntui löytyvän. Lopulta menimme istumaan sohville kun rahat alkoivat loppua. Janohan siinä tuli ja miksi ostaa lisää olutta, jos sitä on jo valmiina, eli aukaisinpas oman oluen ja hetihän siihen pyrähti naikkonen ajamaan minut ulos. No, hetken päästä muutkin tulivat ulos ja päätimme yhteistoimin jatkaa matkaa Kerubiin.

Kerubissa Trivial Pursuit jatkui hetken kunnes saimme istumapaikat pöydän äärestä. Siinä sivussa pyörähti muutamia tuttuja kääntymässä ja morjenstamassa. Muutaman oluen ja parin tunnin päästä lähdimmekin sitten kohti minun Joensuu-kämppää, BBQ-grillin kautta, luonnollisesti. Kämpälle päästyämme menimme melkein suoraan nukkumaan ja aamulla hetken levättyämme lähdimme kukin omille tahoilleen, eli Lade bussiin ja minä ja Ana Jonin kyydissä kotiin.

Tässäpä näitä illalla otettuja kuvia, pahoittelen huonoa laatua, johtuen huonosta skannerista ja epähuomiotani muokatessani kuvia.

Jonin kanssa lähdössä kohti kaupunkia Prisman pihasta

Tässä olemmekin jo kokoontuneet Kestiin, pari virnettä löytyy

Ja illan Isäntä istuu lattialla :)

Millehän ne nyt nauraa?

Ja yllärikuva Anasta, mikä dildo sillä on kädessä?

Ja tässä näkyy tämä ahtaus, mutta mistä tää kuva on oikein otettu?

Oeroeroer.

Hih hih, tässä on hyvät ilmeet kaikilla :)

"Kontilles koira!"

Joni ihmettelee Anan kemian käsikirjaa

Ja minäkin pääsin kuvaan

Nyt tuli lähtö

Siinä on Anan otsa ja auton ahtaus

Keson herpaantumaton katse

Tulipas paljon lunta!

Herpaantuihan se katse viimein

Innokas Trivial Pursuitin läiskintä menossa

Ja Joni on heti riitaa haastamassa Analle kun istumaan päästiin

"Kuka heistä on ottanut eniten?"

Nyt sillä Analla välähti

Mitä lie vessatuttuja, muistan pyytäneeni luvan pistä nämä nettiin

Jopekin tuli käymään Kerubissa, Joni vireessä

Ja nyt sille iski vitutus tai boretus

Kukas se kuikuilee taustalta (en muista nimeä, arvaa ellet tiedä)? (Hytönenhän se on --Ana)


Takaisin tarinoihin