Monopolya ja muutakin

Ajankohta: 31.8.2001
Kirjoittaja: Ana

Elo-syyskuun vaihteessa 2001 oli aika taas kypsä The Kulman kokoontumiselle. Samaan aikaan Joensuussa oli Joen Yö, joka tosin jäi aika pahasti meidän reissumme varjoon.

Auringon laskiessa Noljakan kukkuloiden yllä aloitimme illan Monopolyn ahkeralla hakkaamisella kämpilläni. Aluksi paikalla olivat Mikko, Laitinen, Lippe, Hämäläinen ja minä. Se, montako peliä pelattiin ja kenen voittoon ne päättyivät, on edelleen hämärän peitossa. Mutta eihän se voitto olekaan tärkeintä vaan kova meteli. Meidän ei tarvinnut harrastaa finanssileikkejämme keskenämme, vaan seuraamme liittyivät myös Heikki, Tero ja Jurri. Mukavan täyteenhän tuo asunto tuli, mutta ei koskaan ole niin täyttä, ettei sinne yksi Artsi mahtuisi! Artsi kaahaili paikalle harmaalla Mesellään ja niin oli Kulmaa kasassa kuusi seitsemäsosaa.

Tarpeeksi mesottuamme oli sitten aika lennähtää kaupunkiin, jossa Joen Yö olikin jo täydessä vauhdissa. Emme jaksaneet piitata torin lavalla heiluneesta Kalle Päätalosta, vaan suuntasimme askeleemme Kerubiin. No sielläpä oli ovet vielä kiinni, kun sisällä oli niin paljon porukkaa. Aggressiivista porukkaa jonossa, joku kolautti Heikkiä otsikkoon. Painuimme pihalle vaan saadaksemme todistaa lisää aggressioita. Joku porukka kuritti yhtä humalaista, joten miliisithän siinä piti paikalle soittaa. Sitten joutikin jo lähtemään eteenpäin. Ajattelimme mennä Millenniumiin, mutta sehän olikin konkurssissa, hah. No eipä siinä sitten muuta, kun Pikku-Mikkoon vaan! Hämärä paikka, huh. Eihän siinä pitkään istuttu, mutta silti ehti jo yksi tenuseiväs aiheuttaa äärimmäisen huvittavan tulitikkuepisodin. Äijä oli jo siinä vaiheessa iltaa, ettei tiennyt, miten tulitikkuja käytetään. Sytkärin se kuitenkin vielä tunnisti, ooh.

Pikku-Mikon jälkeen lähdimme toisen kerran Kerubia kohti, ja tällä kertaa ovetkin jo aukesivat meille. Siellähän se loppuilta vierähtikin, Trivikkaakin tuli hakattua kohtuullisen tiukkaan. Siirtyminen takaisin Noljakkaan tapahtui oletettavasti grillin kautta. Kämpillä piti sitten vielä pelata vähän Monopolya. Voittaja oli lopulta Uni-Ukko, joka kellisti kaikki pelurit unten maille.


Takaisin tarinoihin