Hämeenkadun Appro

Ajankohta: 18.10.2001
Kirjoittaja: Mikko

Oltiin jo vähän aikaa suunniteltu, että lähdetään porukalla Hämeenkadun Approon. Appro olisi torstaina, ja Anan, Kestin ja Jonin(uusi kutsumanimi Lysti, johtuen Jyväskylän Kesti-Festistä) piti tulla torstai-aamuna Tampereelle. Kesti ja Lysti tekivät todellisen yllätyksen kun päräyttivät paikalle jo keskiviikkona ja toivat tuliaisina pari koria omatekoista olutta, kymmenen kiloa perunoita ja lanttukukon. Tuliaisia nautiskellessa ilta menikin hyvissä merkeissä, mutta siltä illalta ei ole kuvia kuin Kestin kameralla, eikä se ole niitä jaksanut kehittää.

Heräiltyämme Laitisen kämpältä, pitikin lähteä Anaa vastaan rautatieasemalle. Noh, juna laskeutui asemalle ja Hesburgerin jälkeen lähdimme Herwantaan päin. Herwannassa täytimme nestevarastoja ja hipsimme kämpälle aloittelemaan illan urakkaa varten. Hetken kämpällä oltuamme lähdimme esittelemään TTKK:ta Itä-Suomen pojille. Kiertoajelu päättyi TiTe-kiltaan ja siellä pelasimme Tekken-pelit ja istuskelimme sohvilla. Sitten alkoikin jo lähtöaika lähestyä. Kävimme Hämäläisen mukaan remmiin ja suuntasimme kaupungille päin.

Kaupungille päästyämme olikin jo Appron startin vuoro ja lähdimme kiertelemään baareja. *muistikatkoja* Usean baarin ja oluen jälkeen olikin aika lähteä loppubileisiin. Bussin saavuttua paikalle, näky oli mielenkiintoinen, siellä, missä olisi pitänyt olla sisäänkäynti, olikin vain hirveä massa ihmisiä haalareissaan. Hetken jos toisenkin jonoteltuamme, selvisi ettei sisään pääsisi, joten siirryimme sivummalle ja kohta bileet keskeytettiin sisälläkin poliisin suosituksen mukaisesti. Ana, Laitinen ja Hämäläinen lähtivät Herwantaan Kantri Staariin jatkoille ja minä lähdin Kestin, Lystin ja heidän lappeen Rantalaisten kavereiden kanssa Kiva-baariin jatkoille. Jatkoilta ajelimme vielä Tuomaksen kämpälle ja biletimme siellä hetkisen.

Aamulla lähdimme Herwantaan ja sitä kautta lappeen Rannan pojat lähtivät kotimatkalle. Me jatkoimme jutustelua edellisestä illasta Laitisen kämpällä ja siitähän se ilta lähtikin käyntiin. Laitisen kotiviini suoraan pöntöstä ei ollut kovin maittavaa sanoi massu. Noh, eipä tuo haitannut vaan lähdimmekin Kantri Staariin muutamalle oluelle. Sieltä lähdettyämme kävimme Herwannan grillillä ja hekotimme Hämäläisen hihitykselle, jollaista ei ollut ennen kuultu. Aivan mahdoton. Ana lähti aamulla takaisin Joensuuhun ja huolimatta boomareitten surkeista järjestelyistä loppubilepaikalla, meillä oli todella hauskaa.

Eksoottinen pörröhäntäinen rotta kämpän edustalla puussa

Kesti ja Joni tulivat käymään...

Seuraavana päivänä TTKK:n edustalla

Älä Ana syö sitä, se on myrk...tai ei mitään.

Todellinen taidekuva, ihmiskunnan tuomio

Opiskelijoita Appron aikana

Mikäs se siellä, lattia?

Jostain syystä vieruspöydissä naureskeltiin meille tai meidän jutuille tai naurulle

Kesti on tunkemassa itseään johonkin reikään

Kesti pyrkii korkealle

"Tule lappeen Rantaan..."

Pulkkamäki

"KASA!" Aika säälittävä kasa

3M!

Hämäläinenkin aloittelemassa Laitisella

Porukkakuva

Hämis


Takaisin tarinoihin