Elokuvailta

Ajankohta: Joulukuu 1999
Kirjoittaja: Ana

Joulukuussa 1999 Mikko järjesti kämpällään elokuvaillan. Elokuvia ei suinkaan tarvinnut tihrustaa televisioruudusta, vaan käytettävissämme oli Mikon lainaama videotykki. Äänentoistolaitteistoakin oli, ja huomautushan siitä illasta tuli taloyhtiöltä. Illan elokuvaohjelmistoon kuuluivat Mel Gibsonin "Payback", Sean Conneryn "Entrapment" ja South Park -leffa. Mikon kämpällä alkuillasta otetusta kuvasta tarkkasilmäisimmät bongaavat ainakin videotykin ja Mikon upean Pinokkio-nenän.

Pinokkio-neniä käytimme Lyseon yössä, teemanamme oli loistava satuyhdistelmä "Ns. Kepetto ja seitsemän pientä Pinokkiota". Pinokkio-teeman keksimme noin viikkoa ennen "Yötä" ja viimeiset nenät valmistimme puoli tuntia ennen tapahtuman alkua. Viimeistellyt asukokonaisuutemme keräsivätkin kateellisia kommentteja tyyliin "Vittu miten törkeät nenät". Nenä oli oikea insinööritaidon huipentuma, sitä pystyi pidentämään tai lyhentämään sekunnin murto-osassa!

Reilusta elokuvaohjelmistosta huolimatta ehdimme pyörähtää kaupungillakin heilumassa. Cavallossa jututimme Jolkkosen Jakea ja sieltä siirryimme Kerubiin. Kämpälle palattuamme katsoimme vielä muutamat South Park -jaksot.

Koska elokuvailta oli erittäin onnistunut, Mikko ajatteli järjestää vuodenvaihteen jälkeen myös South Park -illan kämpällä, mutta meluteknisistä syistä johtuen ilta siirtyi Polvijärvelle. Railakkaasta SP-illasta on raportti tarinasivulla.

Takaisin tarinoihin